Workshop

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfs- of personeelsuitje? Of wil je samen met je beste vriend(in)en iets bijzonders beleven?

Bij LZ Paardencoaching bieden we verschillende workshops aan die garant staan voor gezelligheid en unieke ervaringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de workshop kennismaken met paardencoaching?


Workshop kennismaken met paardencoaching

Misschien denk je dat paardencoaching alleen geschikt is voor het oplossen van problemen, maar niets is minder waar! Het kan ook gaan over samenwerken, grenzen aangeven, keuzes maken, zelfvertrouwen vergroten, leiderschap ontwikkelen en persoonlijke groei.

Het bijzondere aan paardencoaching is dat het paard jouw non-verbale gedrag spiegelt en feedback geeft die je zelf kunt interpreteren. Samen ontdekken we wat dit gedrag betekent voor jou en hoe je hiermee verder kunt gaan.

Tijdens de workshop van krijgt iedereen een individuele paardencoachsessie. Maar het mooie is dat je ook kunt meekijken bij de anderen. Door dit te ervaren en te observeren, kun je ook veel leren. Er is voldoende afstand, waardoor de anderen niet jouw verhaal horen. Je deelt met de anderen wat je wilt delen


Ontspanningsworkshop

Een workshop waarbij je ontspanningsoefeningen doet bij en met de paarden. Laat de stress van alledag achter je en kom tot rust in het gezelschap van de paarden.

Liever iets anders? Geen probleem! Wacht niet langer en neem contact met ons op via info@lzpaardencoaching.nl om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Wij staan klaar om jouw bedrijfs- of personeelsuitje, jubileumviering of vriend(inn)enuitje te verzorgen. We maken er een dag vol plezier, ontspanning en bijzondere momenten van!

 
 
 

Kennismakingsworkshop paardencoaching

 

Ervaringen workshop

Het was een mooie beleving en met recht ruimte voor een lach en een traan. Van tevoren niet verwacht dat het dit teweeg zou brengen. Mooi en leerzaam.

Anoniem

Linda, dankjewel voor deze mooie ervaring, het was intens, maar super om me te mogen spiegelen aan fantastisch Flow! Ik ga hier zeker nog veel aan hebben in de toekomst. En wat was het fijn om met deze andere fantastische sterke vrouwen te mogen ervaren.

Arja

De paarden coaching was een interessante ervaring. De ontvangst was hartelijk met lekker zoetigheden en thee. Het paard was lief en rustig. Ondanks dat ik niet wist wat te verwachten, kwam er toch nieuwe informatie uit om over na te denken vanuit een ander perspectief. Ik denk dat je nog meer zou kunnen halen uit meerdere sessies. Ik heb maar een sessie gehad. Leuke ervaring.

Anoniem