Ervaringen met paardencoaching

 

Hartelijk dank voor de bijzondere ervaring die ik mocht beleven tijdens jouw coaching sessie met behulp van paarden in de prachtige "Stal Paardenplezier" te Moordrecht.
Het vertrouwen dat jij en de paarden wisten te geven, maakte dat ik een eerste stap kon zetten om mijn jarenlange angst voor paarden te overwinnen. Bijzonder om de verschillen van paarden door de aanraking te ervaren en mij bewust te worden van mijn persoonlijke gevoel en reactie. Ondanks dat het spannend was, werkte het heel rustgevend. Dat had ik echt niet verwacht. Nogmaals hartelijk dank.

Marion

 

Een super mooie ervaring! Linda begeleidt de sessie heel prettig en rustig, heel bijzonder hoe het paard je tot inzicht kan brengen. Het heeft mij echt geholpen.

Claudia

Inzicht in situaties, kan wat je geleerd hebt je hele leven meenemen.

Bedankt voor alles, wat je doet is zo bijzonder! Niks veranderen, zijn zoals je bent is zo mooi.

Anoniem

Wat is je bevallen aan de sessie? Nou eigenlijk alles. Wat me opgevallen is aan mezelf, is dat ik me bij Linda lekker vrij voel om te doen en te zeggen waar ik op dat moment zin in heb. Dat is echt een compliment aan haar.

Ik ben heel blij dat ik 3 coachsessies gehad heb. Waarvoor mijn dank. Ze waren alle drie anders maar hebben me elke keer mooie inzichten gegeven.

Louise