"Investeer in jezelf en je eigen ontwikkeling.

Je dromen zijn het waard"

 
Individuele trajecten

Ontdek de kracht van coaching met behulp van paarden om stressklachten te overwinnen. Met het coachtraject van drie of vijf sessies, verspreid over drie maanden, helpen we je weer op weg naar een gezonde geestelijke balans.

Tijdens de sessies, die tussen de 60 of 90 minuten duren, werk je samen met de paarden aan het aanpakken van jouw persoonlijke uitdagingen. Paarden zijn gevoelige en intuïtieve dieren, en ze spiegelen feilloos jouw emoties en gedrag. Door hun aanwezigheid en interactie met hen leer je meer over jezelf en ontwikkel je nieuwe inzichten.

Het coachtraject is specifiek ontworpen voor mensen die kampen met stressklachten. De rustgevende omgeving bij de paarden zorgt voor ontspanning en helpt je om stress los te laten. Samen gaan we stap voor stap werken aan het herstellen van balans in jouw leven.

Investeer in jezelf en neem de eerste stap naar herstel. Neem contact met ons op voor meer informatie over het coachtraject bij de paarden in Rotterdam of Moordrecht.


Vergoedingen

Wist je dat veel werkgevers tegenwoordig budget vrijmaken voor persoonlijke ontwikkeling? Steeds vaker zien zij het belang in van groei en ontwikkeling op individueel niveau. Dus als jij graag aan een coachtraject wilt beginnen, is de kans groot dat jouw werkgever dit budget beschikbaar heeft gesteld. In veel CAO's is namelijk specifiek een ontwikkel- of opleidingsbudget opgenomen voor werknemers. Na overleg met je werkgever kun je dit bedrag vrij besteden aan coaching of loopbaanbegeleiding.

PGB

Als je in het bezit bent van een PGB (persoonsgebonden budget), kun je dit gebruiken om de kosten van paardencoaching te betalen. Het is mogelijk om vanuit het PGB de kosten van coaching bij LZ paardencoaching vergoed te krijgen. Voor meer informatie hierover kun je terecht op www.pgb.nl of bij jouw gemeente.


 
Tarieven individuele trajecten.

*3 sessies van 60 minuten € 275,-

*5 sessies van 60 minuten € 450,-


*3 sessies van 90 minuten € 330,-

*5 sessies van 90 minuten € 550,-


Betaal je per sessie:

€ 95,- per 60 minuten

€ 110,- per 90 minuten


Wil je eerst ervaren wat paardencoaching is?

Boek dan een enkele afspraak.

Kosten € 95,- per 60 minuten.


Cadeaubon

€ 95,- per stuk.


Annuleren

Kosteloos annuleren kan tot 48 uur van te voren

Tot 24 uur van tevoren ben ik genoodzaakt 50% van het consult in rekening te brengen.

Bij afmelding binnen 24 uur dient het gehele bedrag betaald te worden.


Tarieven zijn i.v.m de KOR-regeling vrijgesteld van BTW. Het kosteloos annuleren van de sessie kan tot 48 uur van tevoren.

 
 

Voorbeelden van workshops zijn:

-kennismakingsworkshop coaching met behulp van paarden

-ontspanningsworkshop. Ontspannen dmv lichaamsgerichte oefeningen en visualisatie oefeningen.

Tarieven op aanvraag.