Over LZ paardencoaching

Een nieuwsgierige, openhartige, creatieve, empathische en intuïtieve jonge vrouw. Dat ben ik, Linda Zuidgeest. Geen uitdaging is te gek, er zijn altijd mogelijkheden, in elke situatie. Deze ontdek ik graag met jou!

Als verpleegkundige in de geestelijk gezondheidszorg werk ik vol passie en plezier op een dagbehandeling voor volwassen die acuut zorg nodig hebben. In 2019 ben ik gestart met de opleiding equine assisted coach level 1. In 2020 heb ik op mijn werk de module "paard ondersteunende activiteiten" opgezet en sindsdien coach ik daar cliënten tijdens hun herstel met behulp van paarden. Sinds september 2022 coach ik ook jongeren van 12 tot 18 jaar die uitgevallen zijn op school en last hebben van mentale problemen.

In 2021 heb ik de opleiding equine assisted coach level 2 afgerond en ben ik LZ PAARDENCOACHING gestart. In 2023 heb ik de opleiding 'Coachen met het zenuwstelsel' gevolgd en maakte ik kennis met de Polygaal theorie. Een model om de relatie tussen stress en klachten te begrijpen, want als je psychisch of lichamelijk uit balans bent is er altijd sprake van ontregeling in het zenuwstelsel.

Ik nodig je samen met de paarden en pony’s uit om op een oplossingsgerichte en ervaringsgerichte manier aan de slag te gaan met thema’s die voor jou van belang zijn. Wat werkt er wel en wat werkt er niet? Wat past bij jou? De oplossing zit in jezelf en ik help je graag om die te vinden.

Warme groet, Linda