Paardencoaching voor jongeren.


Loopt het op school of thuis niet helemaal lekker? Voel je de behoefte aan meer positiviteit in je leven? Wil je zekerder over jezelf zijn en beter in je vel komen te zitten? Als praten in een kamertje over wat er niet goed gaat niet bij jou past, dan heb ik iets dat bij jou zou kunnen passen. Samen met mij en de paarden gaan we aan de slag om jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven!

Het volwassen worden en jezelf ontwikkelen tot een evenwichtig lid van de maatschappij is niet altijd makkelijk. Soms hebben we gewoon wat extra steun nodig om ons hierbij te helpen. En dat is precies waar ik samen met de paarden kan bijdragen.


Coaching voor pubers en jongeren

In mijn coaching voor pubers en jongeren richten we ons op verschillende thema's die vaak voorkomen in hulpvragen en sessies. Denk hierbij aan keuzestress, grenzen aangeven, doelen stellen en behalen, stappen zetten richting zelfstandigheid, studiekeuze, zelfacceptatie en waardering, het ontdekken en ontplooien van talenten, omgaan met onzekerheden en het vinden van meer positiviteit en energie.

Deze vorm van coaching is geschikt voor jongeren vanaf 12 jaar. Indien nodig worden ook ouders betrokken bij de coaching. Het gaat erom dat jij je prettig voelt tijdens deze sessies, dus als praten niet jouw ding is maar juist het contact met dieren wel, dan ben je bij mij aan het juiste adres.


Ontdek de kracht van paardencoaching

Paardencoaching is een unieke en effectieve vorm van coaching waarbij we samenwerken met paarden. Paarden zijn gevoelige dieren die feilloos aanvoelen wat er in ons omgaat. Ze reageren op onze emoties en non-verbale signalen, waardoor ze ons veel kunnen leren over onszelf.

Tijdens de sessies zullen we verschillende activiteiten doen met de paarden, zoals oefeningen in de bak of het verzorgen van de paarden. Het contact met de paarden werkt vaak ontspannend en helpt je om uit je hoofd te komen en meer in het hier en nu te zijn.

Dus als jij behoefte hebt aan meer positiviteit, zelfvertrouwen en een steuntje in de rug bij jouw persoonlijke ontwikkeling, neem dan contact met mij op. Samen kunnen we kijken naar hoe ik jou kan helpen.